Sinds 2002 heeft de Nederlandse Mediatorsvereniging zich enorm ontwikkeld tot dé beroepsvereniging voor professionals in mediation. In ons lustrumjaar 2017 is de Week van de Mediation geboren. Deze vijf dagen staan volledig in het teken van het vergroten van de bekendheid met mediation. Wat is het? Hoe werkt het? En wat levert het op? In het hele land organiseren onze leden activiteiten, van workshops tot proefsessies.

Omdat wij als NMv geloven dat het in het algemeen belang is wanneer alle Nederlanders weten dat ze voor een scheiding, burenruzie, arbeids- of zakelijk conflict niet meteen naar de rechtbank hoeven, maar het ook kunnen oplossen met een professionele mediator. Met behulp van een neutrale derde kunnen ze een oplossing zoeken die voor alle partijen werkt. Dat kost minder geld, geeft hen meer invloed op de uitkomst en ze weten daardoor eerder waar ze aan toe zijn. Of het nu privé is, of op het werk: mediation is de eerste stap in professionele conflictoplossing.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de NMv, ga dan naar onze website www.mediatorsvereniging.nl. Of neem voor vragen en tips contact op met het bureau van de vereniging via info@mediatorsvereniging.nl of bel met 033-2473496