Workshops voor verwijzers

Nieuw is dit jaar om, juist gezien het thema, de verwijzers meer te betrekken bij deze week van de mediation. Zij kunnen deelnemen aan dedicated workshops, die NMv organiseert in samenwerking met Result Mediation. Mocht u als NMv-lid verwijzers hiervoor willen benaderen dan is dat mogelijk!

Zie hieronder de workshops die we voor de verschillende doelgroepen organiseren.

Voor interne en externe vertrouwenspersonen: workshop ‘Start de communicatie’

2 november 2021
12.30 – 13.30

 

 

 

 

Online

Deze workshop is speciaal bedoeld voor interne en externe vertrouwenspersonen. Ook u zult in uw werk mensen tegenkomen die last hebben van psychische en lichamelijke klachten als gevolg van een arbeidsconflict.

Tijdens dit webinar geven wij u handvatten en tips zodat u uw cliënten beter kunt adviseren, en zij sneller weer met plezier aan het werk kunnen.

Voor informatie en aanmelden

Naar het evenement

Voor arbo-professionals: workshop ‘Sneller weer aan het werk’

3 november 2021
12.30 – 13.30

 

 

 

 

 


Online

Deze workshop is speciaal bedoeld voor arbo-professionals. Ook u zult in uw werk mensen tegenkomen die last hebben van psychische en lichamelijke klachten als gevolg van een arbeidsconflict.

Tijdens dit webinar geven wij u handvatten en tips zodat u beter kunt omgaan met werknemers die zich hebben ziek gemeld vanwege een conflict met hun leidinggevende of collega.

Voor informatie en aanmelden

Naar het evenement

Voor HR-verantwoordelijken: workshop ‘Sneller weer aan het werk’

4 november
12.30 – 13.30

Deze workshop is gratis voor HR-verantwoordelijken.

 

 

 

 

 

 

Online

Deze workshop is speciaal bedoeld voor HR-verantwoordelijken, waaronder HR Adviseurs, HR Business Partners en HR Managers. Ook u zult in uw werk mensen tegenkomen die dreigen uit te vallen – of al zijn uitgevallen – als gevolg van een arbeidsconflict op de werkvloer.

Tijdens dit webinar geven wij u handvatten en tips zodat u beter kunt omgaan met werknemers die een (dreigend) conflict hebben met hun leidinggevende of collega. Het inschakelen van een mediator is zo’n tip.  Meer ‘rust in de tent’ zorgt ervoor dat plezier en motivatie, en daarmee de focus op het werk terugkeert. U vervult vanuit uw functie daarin een specifieke rol.

Voor informatie en aanmelden

Naar het evenement